Hoito-ohjeet

Illustration


 • Illustration

  Hoidon jälkeen

  Hoito on hyvin tehokas, joten yleinen oire hoidon jälkeen on väsymys. Jos lihakset ovat olleet kovin jumissa, saattaa niissä tuntua aristusta tai kosketusarkuutta.Pidä kolmen päivän varoaika. Ei urheilua tms. kovaa fyysistä rasitusta. Juo paljon vettä, jotta hoidon aikana vapautuneet kuona-aineet poistuu elimistöstä! 

  Jos sinulla on tulehdus nivelissä tai lihaksissa

  ● Älä käytä lämpöhoitoa tulehtuneelle alueelle● Älä mene saunaan hoidon jälkeen● Älä mene kesällä aurinkoon pitkäksi aikaa● Hoida tulehdusta merisuolakääreellä 3 x vuorokaudessa

  Merisuolakääre tulehdukseen, lihas- ja nivelkipuihin, turvotukseen tai venähtymiin

  1 litra huoneenlämpöistä vettä/ 3 rkl karkeaa merisuolaa.
  Kun suola on sulanut veteen (voit nopeuttaa kiehauttamalla osan vedestä ja sulattaa suolan siihen), kasta liina/pyyhe liuokseen ja väännä kuivaksi niin ettei vesi valu. Pidä kääreenä tulehduskohdassa n. 30 minuuttia kerrallaan, 3 kertaa vuorokaudessa. 
  Lopeta kääreen käyttö, jos saat iho-oireita. Mikäli sinulla on munuaisten vajaatoimintaa, älä pidä käärettä selän alueella.

  Merisuolakääreen teho perustuu osmoosiin, jossa nestepaine-ero saa kudoksessa olevan ylimääräisen nesteen kulkemaan solukalvojen läpi matalampaan paineeseen, eli aineenvaihdunta kipualueella on tehokkaampaa. Kääre myös viilentää, näin ollen helpottaa kipua, tulehdus lähtee laskemaan ja mahdollinen turvotus poistuu.